Vlieland

Amuse Tour Vlieland 29 september 2018

Een beetje vakantie aan het begin van de herfst tijdens deze zaterdagse Amusetour op Vlieland. Het eiland is één van de dunst bevolkte gemeenten van Nederland, maar dat wordt rijkelijk gecompenseerd door de grote hoeveelheid goede restaurants. De Amusetour op Vlieland is dan ook al jaren een groot succes. Hoe kan het ook anders met een frisse zeebries, heerlijk eten, een goede wijn en een supersfeertje?

Vlieland is een oase van rust, doordat bezoekers er niet mogen rijden met de auto. Een groot deel van het leven speelt zich af in het enige dorp dat het eiland rijk is: Oost-Vlieland. Toch is er meer dan genoeg te zien en te doen. Je vindt er niet zoveel monumenten, maar wel een overvloed aan natuurschoon. Je kunt er urenlang wandelen en fietsen over 20 kilometer zandstrand en 26 kilometer aan fietspaden. Slapen kan in een van de vijftien hotels en eten in de vele restaurants. Beklim de vuurtoren of bewonder de schepen in de jachthaven.

amuse-home

Weekendje weg

De Amusetour op Vlieland vindt altijd plaats op een zaterdag van 12 tot 5. Ideaal, want in combinatie met een hotelovernachting maakt u er meteen een weekendje van. Kunt u rustig nagenieten van de voortreffelijke amuses en mooie wijnen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Nog een leuke bijkomstigheid: bij de Amusetour op Vlieland kunt u rekenen op leuke culinaire, maar ook culturele verrassing

Losse kaarten voor dit evenement kosten € 52,50

U kunt hier de kaarten en/of arrangementen bestellen!

Amusetour Vlieland