Hoorn

Amusetour Hoorn 11 juni 2017

UITVERKOCHT !!!

Hoorn moet je voelen, zeggen ze in deze stad graag. Een rijke VOC historie, prachtige havens, een aantrekkelijk winkelaanbod, watersport, cultuur en heel fijne horecagelegenheden. Een fantastische combinatie. Niet voor niets is de Amusetour in Hoorn altijd in no time uitverkocht. Gelukkig heeft u twee kansen, want er is niet alleen een tour op 11 juni, maar ook een Herfst tour op 12 november 2017!

Hoorn is één van de parels aan het Markermeer. De stad heeft een heel gezellig winkelrondje, dat je door een groot deel van de binnenstad leidt. Als je verder kijkt dan de winkelgevels zie je dat ze vaak gevestigd zijn in prachtige panden die historie ademen. Op cultureel gebied kom je ogen en oren te kort in de verschillende musea of het filmhuis en natuurlijk de replica van De Halve Maen, die te vinden is aan het Oostereiland. Deze laatste is sowieso een bezoekje waard. De vele restaurants en cafés zijn verspreid door de stad. Op de Roode Steen vindt je er een heel aantal, maar ook aan de haven en meer aan de rand van de stad. Tijdens de Amusetour ontdekt u ze allemaal.

De Amusetour

Hoorn was één van de eerste Amusetoursteden en het evenement is al helemaal ingeburgerd. De twaalfde editie vindt plaats op 11 juni 2017 in de oude haven. Vanwege het overweldigende succes kunt u pas vanaf 1 januari 2017 kaarten bestellen.

De prijs is € 52,50

Voor de Herfsttour van 2017 kunt u alvast wél kaarten bestellen.

amuse-home

Amusetour Hoorn

Onze Sponsors

Restaurants