Amusetour Antwerpen

Amusetour Verwacht 2020 Antwerpen

Op Verwacht 2020 Antwerpen van 12.00 tot 17.00 uur is de eerste editie van dé Amusetour Antwerpen. Na het Nederlandse succes van de Amusetour en de Culinaire Biertour, is er nu ook de Amusetour in Belgie. Tijdens de Amusetour gaat u op een dag langs 7 verschillende restaurants , bij iedere locatie krijgt u een unieke amuse en van de deelnemende restaurants krijgt u een wijntje.

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, alleen verkrijgbaar in de voorverkoop!

Verder zijn er ook een beperkt aantal hotelarrangementen, het arrangement is inclusief 2 overnachtingen (zaterdag tot maandag) inclusief ontbijt bij Huis de Colvenier.

Antwerpen

Antwerpen, of in het Frans Anvers, is de hoofdstad van de provincie Antwerpen in België. Antwerpen is de grootste havenstad van Vlaanderen en heeft na Rotterdam de grootste haven van Europa. Op 1 januari 2014 telde Antwerpen rond de 510.000 inwoners. Het is hiermee de Belgische gemeente met de meeste inwoners. Antwerpen is ook een van de grootste gemeenten van België, alleen zijn Doornik en Couvin groter. Antwerpen is bekend om de haven, de diamanten en de vele bezienswaardigheden.

Culinair Antwerpen

De deelnemers in Antwerpen kijken erg uit naar de Amusetour.

De deelnemers zijn:

De kaarten kosten per stuk € 51,50, de Amusetour Antwerpen is een absolute must go!

Amusetour Antwerpen