Herfst Amusetour Amersfoort

UITVERKOCHT! De Herfst Amusetour Amersfoort 2020, uniek culinair genot.

Een unieke culinaire wandeling op 1 november 2020

Op 1 november 2020 van 12 tot 17 uur vindt de (Winter) Amusetour Amersfoort wederom plaats. Een unieke culinaire wandeling van restaurant naar restaurant. Elk jaar participeren er weer zeven fantastische en unieke Amersfoortse restaurants.

Bezoek historisch en culinair Amersfoort

Een historisch centrum, met moderne buitenwijken, veel winkelaanbod, activiteiten, prachtige natuur en centraal gelegen; Amersfoort heeft het allemaal. Hier weten ze heel goed hoe je geniet van het goede leven. Echte Bourgondiërs kunnen hier hun buik rond eten, maar fijnproevers komen ook zeker aan hun trekken.

Citytrip Amersfoort

Kenmerkend voor Amersfoort is o.a. de Koppelpoort. Deze land- en waterpoort is onderdeel van de stadswal. Binnen de muren van de stadswal is de historische binnenstad prachtig bewaard gebleven. Je kunt er genieten van de karakteristieke panden en het Middeleeuwse grachtenstelsel. In deze binnenstad vindt u daarnaast een aantrekkelijk cultureel- en winkelaanbod. En voor een drankje of een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de vele restaurants en cafés. Buiten dit allen is Amersfoort de perfecte plek voor een gezellig nachtje weg met vrienden of romantisch met uw echtgenoot of partner.

Amusetour Amersfoort

Restaurants Amersfoort

Amersfoort is een stad voor Bourgondiërs. Dat laten de restaurants u graag zelf ervaren. Daarom kunt u er jaarlijks niet één keer maar twee keer terecht voor een Amusetour. In het voorjaar is er een reguliere Amusetour en in november de steeds populairder wordende winteramusetour. Kunt u niet kiezen? Dan gaat u gewoon naar allebei! Kortom, Amersfoort een uitgelezen stad voor de Amusetour.

De deelnemende restaurants zijn:

Tollius
Jeff’s Food & Drinks
de Kromme
Sloop
Jackie Brown
Habibi
De Monnikendam

Herfst Amusetour Amersfoort